Comeback roku! Linda Evangelista se poprvé od “znetvoření” ukázala na mole a byla fenomenální

16. září 2022·Celebrity·Redakce

Linda Evangelista (Zdroj: Profimedia)

Trvalo to dlouhých patnáct let. Modelka Linda Evangelista se opět ukázala na přehlídkovém mole v rámci Fashion Weeku v New Yorku. Stala se hvězdou přehlídky Fendi a vypadala fenomenálně. Informaci uvedl web The New York Times.

Po tomhle toužila modelka Linda Evangelista patnáct let. A teď se jí to konečně splnilo. Kanadská legenda se po šesti letech skrývání před veřejností stala hvězdou páteční přehlídky značky Fendi, která se pořádala v tanečním sále Hammerstein na Manhattanu v rámci newyorského týdne módy.

Italský módní dům si nemohl vybrat lepší propagaci své debutové spolupráce s návrhářem Marcem Jacobsem. Přehlídka se díky Lindě stala mediální senzací a možná nejsledovanější a nejočekávanější akcí módního týdne. Modelka okouzlila v tyrkysovém modelu se stříbrnými rukavičkami, a hlavně ikonickou kabelkou Baquette, která slavila 25. výročí. Linda se dočkala obrovského aplausu.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Linda se v minulosti proslavila výrokem, že za méně než deset tisíc dolarů ani nevstane z postele. Před šesti lety podstoupila proceduru zmrazování tukových buněk, ale bohužel se zrovna u ní projevila výjimečná reakce, která zapůsobila přesně opačně. Modelka začala rapidně přibírat a podle svých slov zůstala brutálně znetvořená. Kliniku, kde proceduru podstoupila, následně zažalovala. Letos se slavná modelka konečně vrátila. Nafotila obálku pro magazín Vogue a dokázala, že ani ve 47 letech nezapomněla chůzi po mole. Zřejmě tedy můžeme slavit modelingový comeback roku.


Celebrity - další články

Doporučujeme