Dagmar Havlová chce sepsat vzpomínky na svého manžela Václava Havla!

4. března 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Foto: archiv Frekvence 1

Do teď o posledních dnech života Václava Havla a také jeho skonu moc nemluvila! A má k tomu důvod. Bývalá první dáma Dagmar Havlová se totiž podle některých médií chystá sepsat vzpomínkovou knihu na svého muže.

Sama herečka odmítá o svých plánech cokoliv sdělovat! Její kolegové jsou ale sdílnější. „Chtěla by sepsat knihu o tom, co vše s Václavem prožila! Zájem o ni mají jak nakladatelé z Česka tak ze zahraničí,“ řekl nám zdroj z okolí Havlové. Podle něj by chtěla knihu vydat letos na podzim, kdy by se Havel dožil 80 let.

Dagmar už před několika dny šokovala tím, jak o skonu svého muže mluvila v souvislosti s úmrtím rodinného přítele, architekta Bořka Šípka (†66). „Když Václav umřel, o půl desáté ráno, nechtěla jsem, aby se dostal do těch lednic nebo mrazáku. Napadlo mě, že v pražském kostele sv. Anny je stále zima. Volala jsem Bořkovi, aby to tam nevyzdobil, aby to tam udělal snesitelnější. Jenže byl někde na cestách… On ale přijel a úplně bez řečí, beze slova, všechno vyzdobil,“ řekla otevřeně Havlová během natáčení s Českou televizí.

GALERIE: Dagmar a Václav Havlovi na utajených fotografiích! Podívejte se

GALERIE: Dagmar Havlová otevřela rodinné album! Vzpomíná v něm na zesnulého manžela

 

Celebrity - další články

Doporučujeme