Další hudební novinka Frekvence 1: Miro Žbirka – Prišla z Londýna!

30. června 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Frekvence 1 uvádí novou skladbu, kterou natočil Miro Žbirka! Jmenuje se Prišla z Londýna a opravdu je z Londýna. Jde o první píseň z nové desky, která vyjde na podzim a vznikla v legendárním studiu Abbey Road.

„První nahrávka v Abbey Road byl narozeninový dárek od mé ženy. Tam jsem se potkal s Robem Cassem, tamním producentem a jeho týmem. Od té doby už uplynuly téměř tři roky, mezitím se z nás stali přátelé. Byla tam neuvěřitelná atmosféra. Rob dal dohromady opravdu skvělý tým muzikantů. Na bicí hraje Frank Tontoh, bývalý bubeník Amy Winehouse, také Pearse MacIntyre, skvělý kytarista, se kterým spolupracuji už od mého prvního nahrávání v Abbey Road. Bude tam i jedna skladba, na níž se podílel Manfred Mann,“ prozradil Meky.

Píseň Prišla z Londýna najdete na dvojalbu MIRO, které vyjde na přelomu září a října u vydavatelství Universal Music, nejen na CD, ale i vinylu.

Jedno album bude celé v angličtině s texty beatnika a člena kapely Cream Peta Browna, druhé ve slovenštině s texty Mira Žbirky a Kamila Peteraje.


 

Celebrity - další články

Doporučujeme