Další problémy u Meghan a Harryho. Otec Thomas Markle je žene k soudu, chce vídat vnoučata

26. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ Harry, Meghan Markle a Archie (Foto: ČTK)

Po delší době se opět ozval otec Meghan Markle, Thomas. Ten se nesetkal nejen s Harrym, ale ani se svými vnoučaty. V rozhovoru pro televizi Fox řekl, že kvůli tomu připravuje na bývalý královský pár žalobu.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají tábor oddaných fanoušků, ale i nepřátel. Do druhé kolonky se určitě řadí i otec bývalé herečky Meghan Markle. Thomas Markle rozhodně není oblíbený ani u své dcery, když se navzdory jejímu přání dohodl s bulvárními fotografy na focení a Meghan s ním tak přerušila kontakt.

Nyní se muž, který žije v mexickém městě Rosarita, které je vzdálené něco přes sto kilometrů od současného bydliště Harryho a Meghan, ozval znovu. V rozhovoru pro televizi Fox si postěžoval, že dosud neviděl svoje dvě vnoučata. Vzhledem k jeho stále se zhoršujícímu zdravotnímu se obává, že už se s nimi možná nikdy nepotká.

Archie a Lili jsou malé děti, nejsou politikum. Nejsou pěšáci v něčí hře. A také jsou členové královské rodiny a náleží jim stejná práva jako jiným členům. V blízké budoucnosti požádám kalifornské soudy o právo vídat se s nimi,” řekl. Kritizoval také nápad prince Harryho, který chce v příštím roce vydat memoár. Markle si rýpnul, že po sezeních u psychiatrů a rozhovorech princ stejně už nemá, co říct.


Otec vévodkyně si také postěžoval, že se s ním Meghan a Harry nepotkali. “Samozřejmě, že to bolí. I brutální vrahy navštěvují ve vězení jejich rodiny. Já nejsem vrah. Udělal jsem jednu hloupou chybu a byl jsem za to potrestán,” dodal.

V těch show, ve kterých byli, mluvili o soucitu. Pro mě ale žádný soucit nemají, nemají soucit s mou rodinou a nemají soucit ani s okolním světem,“ řekl po svatbě své dcery. Tu měl původně odvést k oltáři, ale nakonec se tohoto úkolu zhostil princ Charles, otec Harryho.

Celebrity - další články

Doporučujeme