Dámský klub řeší: Dělat partnerovi svačinky do práce?

3. listopadu 2014·Celebrity·Luboš Procházka

Máte každé ráno na stole připravenou svačinu do práce nebo to berete cestou na pracovitě přes fast food, kde si svačinu zakoupíte? A co je vlastně lepší? Spoléhat se sám na sebe nebo si nechat svačinky chystat? Co muž, to jiný názor a jiná potřeba. My známe výhody obou variant.

Bez svačiny ani ránu

Pokud má muž práce nad hlavu, často si ani nestihne v práci zajít na oběd. A víte jak vypadá hladový muž? Často je nervozní, někdy až vzteklý, a v takovém stavu ho rozhodí každá maličkost. Když vám pak vyhladovělý přijde večer domů, není to nic příjemného. V takovém případě určitě bude vhodné vybavit svého pana božského svačinou dřív, než se z něj stane pan nesnesitelný.

Ať se postará sám

Pokud jste zaneprázdněná stejně jako váš drahý, pak svého milého příliš nerozmazlujte. Svačinu mu čas od času připravit můžete, stejně tak vám ji ale může připravit i on. V případě, že oba nestíháte, v přípravě svačin se můžete střídat nebo to cestou do práce vemte přes nejbližší pekárnu. Rozhodně se ale netrapte hlady. To může mít negativní dopad na vaše pracovní výsledky.

A jak jsou na tom s výrobou svačinek moderátorky Dámského klubu?

Markéta: „Ne, že bych to někdy zažila, nikdo to zatím nevyžadoval, ale připadá mi to jako hezké gesto lásky. A když už člověk maže sváču pro dítě, tak může máznout i pro partnera. Vlastně teď přemýšlím, když je to tak jednoduché, proč jsem to dosud neudělala :-).”

Aneta: „Neříkám, že jsem taková necita, která by občas partnerovi nezabalila nějakou tu sušenku nebo toust od snídaně na cestu. Rozhodně to z mé strany není láskyplné gesto, nýbrž obyčejný strach, aby mi během dne neumřel hlady. Kdo by mi pak nosil nákupy?”

Na vaše názory se těšíme dnes mezi 16:00-17:00 na Frekvenci 1.

Celebrity - další články

Doporučujeme