Dámský klub řeší: Vzít si první lásku nebo poznat více partnerů?

29. prosince 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Jste zamilovaní až po uši a vše nahrává tomu, že do toho praštíte? Otázkou zůstává, jestli vstoupit do manželství i s prvním životním partnerem. Téma dnešního Dámského klubu rádia Frekvence 1.

Láska na celý život

Poznali jste se v tanečních a od té doby spolu tančíte nejen na parketu, ale i v životě? Pokud při tanci vašeho života jen občas ztratíte balanc, a těžké pády se vám vyhýbají, pak buďte šťastní. Dříve bylo běžné, že když spolu dva začali chodit, zůstali spolu už napořád. V dnešní době je v Čechách rozvedeno každé druhé manželství. Partnerské rozchody někteří jedinci zažívají i vícekrát ročně. Pokud se vám to všechno vyhýbá, jste téměř raritou a buďte na to pyšní.

Čekání na božského

Statistiky ukazují, že rozvodovost u nás je skutečně vysoká. Pokud si tedy nejste jistí tím, že váš snoubenec či snoubenka je tím pravým na celý život, vycouvejte z toho ještě před sňatkem. Ušetříte sobě i partnerovi spoustu času, peněz a nervů. U někoho je zakořeněno v povaze, že si nejdřív musí pořádně užít a otestovat více partnerů nebo partnerek, aby pak dokázal najít lásku na celý život. Ženy, které touží po velké rodině by ale neměly otálet příliš dlouho. Tikání biologických hodin nezastavíte.

Jak to vidí moderátorky Dámského klubu? Je dobré poznávat více partnerů nebo je lepší mít jen jednu životní lásku? 

Markéta: „Ta představa, že člověk potká první lásku, je to ten pravý a vydrží jim to celý život je nesmírně romantická. Mě se to nepovedlo, ale jsem moc zvědavá na příběhy našich posluchačů.”

Aneta: „Rozhodně poznat více partnerů. Je lepší si užít na začátku v mládí, než se na stáří dostat do existenční krize a pocitu, že si člověk nic neužil, pak rozbořit celou rodinu a jít za novým štěstím. Ano, existují vyjimky, ale toto mi přijde jako přirozený proces života.”

Na vaše názory a zkušenosti čekáme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme