Dámský klub se ptá: Slavíte Vánoce jen ve dvou nebo s celou rodinou?

22. prosince 2014·Celebrity·Luboš Procházka

Vánoce obvykle trávíme s těmi nejbližšími, a snažíme se sváteční pohodu vychutnávat plnými doušky. Pro někoho znamená vánoční pohoda chvíle ve dvou, pro jiného jsou ideální svátky strávené s širším příbuzenstvem. Obojí má své kouzlo. Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Rodina konečně pohromadě

Dnešní doba je rychlá a v některých rodinách se příbuzní setkávají jen při příležitosti rodinných oslav. Pokud panují v rodině dobré vztahy, příbuzní si mohou užít svátky pěkně pohromadě. Pro děti je to předzvěst více dárečků, pro prarodiče zase šance vidět rozzářené oči vnoučat. Takové chvilky vám zůstanou vryté hluboko v pamětí a obzvlášť v případě, až tu starší příbuzní nebudou, budete mít na co vzpomínat.

Štědrý den ve dvou

Máte v rodině komplikované vztahy nebo jen preferujete maximální klid? Pak si bez výčitek užijte sváteční atmosféru jen se svým nejbližším. Svátky trvají několik dní a tak během nich můžete pohodlně stihnout navštívit celou rodinu. Rozhodně se do ničeho nenuťte, protože pak byste ze sváteční atmosféry neměli nic ani vy, ani vaše příbuzenstvo.

Jak slaví svátky moderátorky Dámského klubu?

Markéta: „Zažila jsem období, kdy jsme byli s partnerem sami a velmi spokojení. Pak ho ale vystřídalo období, kdy jsem začala tíhnout ke svátkům s celou rodinou, protože nikdy nevíte, jak dlouho budete to štěstí, že velkou rodinu máte, mít.”

Aneta: „Když jde o nově vzniklou rodinu, tak bych jim dopřála, aby si Vánoce užili spolu a po svém. Koneckonců, se svými rodiči trávili Vánoce celá léta předtím, a časem se k nim rozhodně zase vrátí.”

S kým trávíte svátky vy? Budeme řešit už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme