Dámský klub: Sledujete módní trendy v oblékání?

10. února 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Trendy v oblékání se mění rychleji než roční období! Patříte mezi ty, kteří jdou s dobou nebo jste sví a je vám vcelku jedno, co si na sebe obléknete?

Pohodlnost nadevše

Máte svůj styl-nestyl a oblékáte si to, v čem je vám nejlépe? Dobře děláte. Nemusíte mít nutně to, co je aktuálně nejvíc in. Stačí, když vám to bude slušet a budete oblečeni vhodně a čistě. Dnešní doba je otevřená alternativám, tak se nebojte experimentovat.

Jako z módního časopisu

Když se nosí roztrhané jeansy, musíte je mít. Když módní časopisy radí chodit v rudé, v tu ránu jste jako Červená Karkulka. Pravděpodobně vás baví poslouchat módní rádce a umíte nejnovější módní výstřelky nosit. Často se pak sami můžete stát inspirací pro vaše blízké. Užívejte si to! 

Moderátorky Dámského klubu následují módní trendy?

Markéta: „Já zodpovědně prohlašuji, že na trendy nehledím. Oblékám si to, v čem je mi dobře a co se mi líbí, jím, co mi chutná, a třeba mořské plody konzumuji spoustu let, prostě proto, že jsou skvělé a ne proto, že jsou teď v každém druhém receptu a na hory v létě jezdím už 20 let, protože jsem si je zamilovala, když na ně v létě ještě málokdo jezdil.“

Aneta: „Sledovala jsem modni trendy a i nosila pred třiceti kily. Nyni jsem gastro fanynkou a hlavne degustatorkou.”

A jak jste na tom vy? Čekáme na vaše názory už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme