Dámy, pozor! Známe 10 důvodů, proč milujete fotbalisty!

31. července 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Další fotbalový víkend je před vámi. A tak jsme pro vás, hlavně pro dámy fanynky, sestavily deset důvodů, proč milujete fotbalisty. Najdete je po rozkliknutí článku.

1. Jsou sexy

Každý den tvrdý trénink, někdy dokonce 2x denně, taková dřina má velké výsledky! A byla by škoda je zakrývat oblečením…

2. Výdrž

Se sexy tělem přichází pouze polovina úspěchu, u fotbalisty si ale můžete být jistí, že v polovině určitě neodpadne! Ví, jak si rozložit síly a kdy „skórovat“, leklou rybu nečekejte…

3. Móda

Už jste někdy potkali fotbalistu v sandálech? A zapomeňte na okresní přebor! Fotbalisti mají styl, rádi o sebe pečují a voní! Heslo: chlap musí smrdět i z obrázku, nikdy neslyšeli…

4. Jsou zcestovalí

Takový úspěšný fotbalista se podívá po celém těle, budete v úžasu, až zjistíte, že to všechno nejsou pouze prázdné schránky honící se za míčem… Kdo hodně cestuje, hodně pozná, hodně zažije a získá mnoho zkušeností, které ho obohatí… a pozor, vy můžete cestovat s ním!

5. Zhubnete

Mít doma fotbalistu znamená, že se jen tak flákat nebudete. Fotbalisti milují sport, je to jejich práce a zároveň vášeň. Přinejmenším vás tak nakopnou a namotivují „něco“ se sebou také udělat! Nač jiného se také vymlouvat, když máte živoucí důkaz toho, že zhubnout se pohybem skutečně dá – před očima!

Yoann Gourcuff

6. Párty

Nebyl by to pořádný život bez pořádně zábavy a fotbalisti to rozjet tedy umí! Nikdy nechybí na těch nejlepších party a kde jsou oni, tam to zaručeně žije!

7. Kontakty

Kolik lidí musí za svou kariéru fotbalista poznat? Od svých spoluhráčů až po trenéry, managery, fanoušky a sponzory. Co jiný fotbalový klub, to jiní lidé. Nikdy nevíte, kdy se vám jaká známost bude hodit!

8. Peníze

Ano, i to k tomu v dnešní době patří… Být úspěšným fotbalistou = pořádně naditá peněženka. Kdo by k ní nechtěl mít přístup?

9. Má spoustu sexy kamarádů!

Ne, že byste snad chtěli svému fotbalistovi zahnout, ale kdo rád nepolichotí oku? Trávit čas v takové sympatické společnosti není vůbec na škodu, alespoň se budete snažit vypadat vždy skvěle!

10. Každý by chtěl fotbalistu…

No řekněte, nepřesvědčily vás výše uvedené důvody? Sportovci jsou symbolem mládí, zdraví, síly a v dnešní době i krásy a finanční jistoty. Co jiného bychom si mohli přát?

(Zdroj: Magazín LUI)

 

Mario Gomez

Čtěte také: GALERIE: 10 nejkrásnějších fotbalistů světa! Podívejte se na ně

Celebrity - další články

Doporučujeme