Dara Rolins se na dovolené ošklivě zranila: Dost zbytečný zážitek, ale to mám za to, stýská si

31. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Dara Rolins. (Foto: se souhlasem Dary Rollins)

Léto už klepe na dveře a po dlouhé covidové pauze, kdy to s cestováním bylo dost složité, se Dara Rolins (48) rozhodla vyrazit s dcerou Lolou (13) a neteří Rózou na dovolenou. Klidu a odpočinku se jí ale nakonec dostalo víc, než si plánovala - kvůli zranění se totiž musí hodně šetřit. 

Dara Rolins společně s dcerou Laurou přezdívanou Lola a neteří Rózou vyrazila do teplých krajin na dovolenou. Za cílovou destinaci zvolily Spojené arabské emiráty. Jedna nehoda z nepozornosti ale pobyt zpěvačce značně znepříjemnila.

“Vyvrtnutý kotník jsem ještě na dovolené neměla. Dost zbytečný zážitek, řeknu vám, ale to mám za to: kolem bazénu se prostě co? Neběhá,” vzkázala svým fanouškům přes sociální sítě.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Rolins ale nepříjemnost bere s nadhledem. “Už třetí den jsem sice dost nepoužitelná, funguju spíš jako pozorovatel a komentátor, ale vlastně jsem ráda, že ten obvaz skončil na mojí a ne na jiné nožce (chtěla jsem napsat ‘menší’, ale to by už dávno nebyla pravda). Naštěstí si Lola tentokrát s sebou vzala svojí sestřenici Rózu, takže se baby beze mně fakt nenudí,” je ráda. Zpěvačka dodává, že musí nohu hodně ledovat, brzy ale snad bude všechno zase v pořádku.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Celebrity - další články

Doporučujeme