Dcera Mahuleny Bočanové slaví 21 let. Vyrostla z ní opravdová kočka

28. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Mahulena Bočanová s dcerou (Foto: Instagram Mahuleny Bočanové – se souhlasem Mahuleny)

Marina, dcera herečky a moderátorky Mahuleny Bočanové, dovršila 21 let. Její maminka se jejími fotkami pochlubila na instagramu a není divu, že se to pod příspěvkem pěknými komentáři jen hemžilo. Marina vyrostla v opravdovou krásku. Informoval o tom Blesk.

V den jejích 21. narozenin, tedy 22. srpna, si holky užívaly dovolenou na Kypru. A tak se oslava Marininých narozenin uskuteční až v září. A jako každý rok se bude jednat o party na zahradě u jejich domu.

View this post on Instagram

A post shared by Mahulena Bočanová (@mahulena_bocanova_official)

Z Máni, jak jí maminka Mahulena říká, vyrostla krásná dívka s rozkošnými pihami, velkýma očima a plnými rty, které by jí mohla kdejaká modelka závidět. Jejím tátou je Mahulenin bývalý partner Viktor Mráz, který svou dceru pravidelně vídá. S maminkou má ale krásný vztah.

Marina trpí lehčí formou autismu, ke které se postupem času připojila i epilepsie. Mahulena s ní však odjakživa dělá vše, co s dcerou dělat může. Chodí spolu do společnosti, jezdí na dovolené, lyžují, ale pořád ji musí mít pod dohledem. Kvůli nemoci občas Marina zapomíná, že není malé děvče, ale slečna.

Pod příspěvek a krásné fotky ji poblahopřálo spoustu známých osobností. Mezi nimi i Anna Julie Slováčková, která má narozeniny ve stejný den. Dále jí popřály například Monika Absolonová, Daniela Šinkorová nebo Daniela Peštová.


Celebrity - další články

Doporučujeme