Dejte si na ni pozor! Zpěvačka Beyoncé je podle křesťanské prorokyně vyslankyní černé magie

4. března 2023·Celebrity·Redakce

Beyoncé. (Foto: Profimedia)

Celebrity musí být zvyklé na různé typy lidí. A zpěvačka Beyoncé by o tom mohla vyprávět. Podle pastorky Tiphani Montgomery je zpěvačka vyznavačkou černé magie a její fanoušci by neměli chodit na její koncerty. Informaci uvedl Blesk.cz.

Praktiky samozvané prorokyně Tiphani Montogomery, která založila duchovní sdružení Covered By God není ta, která by vyrazila na koncert americké superhvězdy Beyoncé. Prorokyně zveřejnila video na TikToku, které se během pár dní stalo virální. V něm varuje před nástrahami koncertů zpěvačky.

Žena nicméně jen slovíčkuje. Čarodějnické sdružení mohou mít tři až sedm lidí, ale někdy to může být až tisíce lidí. A to jsou v případě zpěvačky její fanoušci. Takovým lidem se říká “hive” neboli úl. Fanouškům zpěvačky se někdy říká Beyhive. Toto označení odkazuje na “beehive” neboli včelí úl. A to bylo pro Montogomery jako bodnutí nožem. „Všichni vy, kdo se chystáte na koncert Beyoncé, kárám vás ve jménu Ježíše! Jak se opovažujete říkat si křesťané?!“ rozčilovala se žena.

Vtipné je, že v minulosti byla Tiphany velkou fanynkou Beyoncé. Mezi lety 2010 a 2014 tweetovala o tom, že je závislá na její hudbě a naprosto ji zbožňuje. A co stálo za její změnou? V roce 2015 ji prý Bůh v koupelně při sprchování zachránil, ona prozřela a svůj život zasvětila právě jemu. Nyní chce všem otevírat oči, ale otázkou zůstává, kdo o to stojí?


Celebrity - další články

Doporučujeme