Děkuju, Euromiliony! Vítězka (23) pohádkové výhry zveřejnila neuvěřitelnou proměnu

3. ledna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: janeparkx / Instagram

Minulá dekáda přinesla mnoho změn. Jen málokomu se ale zřejmě život změnil natolik, jako mladé Britce jménem Jane Park (23). Ta totiž v pouhých sedmnácti letech vyhrála neuvěřitelný 1 milion liber, tedy v přepočtu necelých třicet milionů korun. Na sociálních sítích se s novým rokem podělila o úsměvné srovnání fotek z počátku a konce minulého desetiletí.

Třiadvacetiletá vítězka loterie Euromiliony Jane Park se na sociálních sítích pochlubila proměnou, jakou si prošla během minulé dekády. Mladá žena zveřejnila obrázek z roku 2010, tedy tři roky před pohádkovou výhrou. Tehdy bylo dívce čtrnáct let a vyžívala se v hodně extravagantním stylu, jaký tehdy mezi školáky frčel.

Foto: janeparkx / Instagram

“Začátek dekády,” napsala k fotce a text doplnila řadou rozesmátých smajlíků. Když bylo studentce 17 let, přišla slavná výhra. Dnes – o šest let později – už by ji poznal málokdo. “Děkuji, Euromiliony,” napsala žertovně a připojila současné foto, na kterém vypadá značně odlišně.

Foto: janeparkx / Instagram

Na první pohled by se mohlo zdát, že Jane potkalo úžasné štěstí, ona ale tvrdí něco jiného. Médiím se opakovaně svěřila, že jí výhra prý zničila život a kvůli stresu prý dokonce potratila své první dítě.

“Mám materiální věci, ale jinak je můj život prázdný. Jaký je smysl mého života?” posteskla si v rozhovoru pro časopis Sunday People. “Myslela jsem si, že se můj život desetkrát zlepší, ale místo toho se desetkrát zhoršil. Většinu dní si přeji, abych žádné peníze neměla. Říkám si, že by můj život byl mnohem jednodušší, kdybych nevyhrála,” myslí si žena.

Nakonec ale přece jen nějaké štěstí ve svém životě nalezla – dnes je hrdou mámou malého chlapečka. “Vidět pozitivní těhotenský test bylo příjemnější, než vidět výherní tiket,” prozradila.

Pro srovnání ale

Jane Park (23) 1 milion liber (skoro 30 milionů korun)

Celebrity - další články

Doporučujeme