Dělala všechno proto, aby měla postavu snů. Bylo jí to k ničemu. Amber Heard cvičila i pět hodin denně

26. července 2022·Celebrity·Redakce

Amber Heard. (Foto: Shutterstock)

Někteří herci a herečky musí pro své role výrazně zhubnout nebo naopak přibrat. V případě herečky a modelky Amber Heard to byl ten první případ. Herečka musela zamakat na své postavě. Jak to dopadlo? Prozradila v magazínu Shape.com.

Herečka Amber Heard se sama sebe ptala, jaký smysl má vypadat dobře, když se ale dobře necítíte. Amber miluje jídlo, hlavně čokoládu nebo červené víno. Svěřila se, že ráda vaří, ale nejraději má sendvič s kuřecím masem. „Pokud si nechcete užívat života, nemá smysl jíst určitým způsobem a cvičit a dělat všechny věci, které herci dělají, aby dokázali ovlivnit to, jak vypadají a jak je vnímá svět,“ řekla.

Jako podvodní bojovnice Mery ve filmu Aquaman vypadala herečka skvěle. Díky drsnému tréninku a duševní síle, kterou potřebovala hlavně během soudního stání s Johnny Deppem, se rozhodla, že chce pomáhat ostatním a využít svou popularitu k něčemu prospěšnému.

Kvůli snímku absolvovala šest měsíců přísného tréninku. Bylo to hlavně množství náročného silového cvičení a speciální trénink bojových umění.  Ke konci přípravného období cvičila pět hodin denně. Nejraději má běh, protože se zbavuje stresu a vyčistí si mysl. Výhoda tohoto sportu je v tom, že jej člověk může provozovat kdekoliv, což jí vyhovuje, vzhledem k tomu, že hodně cestuje. A běhat se dá úplně všude.

Ani po dotočení filmu ale nepřestala cvičit a stále dbá o svou postavu. Jakmile se ale rozhodlo, že bude pokračování Aquamana, musela nastavit i přísnou dietu. To už bylo ale trochu moc i na ni, protože kvůli cukru nesměla jíst ani banány. Na sociálních sítích si z diety dělala legraci a ukazovala, jak ji porušila a dala si lžičku hrášku.

Náročné tréninky by se jí vyplatily, kdyby její tvář nezdobila několik měsíců první stránky novin kvůli soudu se svým ex Johnny Deppem. Nejprve o role přišel Depp, teď i samotná Heard. Z tvrzení bývalé producentky Kathryn Arnold, která svědčila u soudu, vyplynulo, že role Mery byla v pokračování výrazně zmenšena. Mera měla s Aquamanem původně zažít vážný milostný vztah, který měl mít svou dějovou linku celým filmem a měla se účastnit řady bojových akčních scén, kvůli kterým prošla náročnou přípravou. Nakonec však z velké role nic nebylo a její postava dostala prostor pouze na začátku a na konci filmu, aby se její příběh uzavřel.

Celebrity - další články

Doporučujeme