Diváci kritizují vítězku Superstar. Nemastná neslaná, ani nepoděkovala za hlasy, stěžují si

1. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Pěvecká soutěž SuperStar zažila v neděli své velké finále a český i slovenský národ už znají letošního vítěze. Na prvním místě se nakonec díky přízni diváků umístila Slovenka Barbora Piešová. Ačkoli jí právě hlasy diváků získaly první místo, řada lidí s její výhrou nesouhlasí. Na sociálních sítích se na novou SuperStar snesla pořádná vlna kritiky.

Rozsáhlá fanouškovská základna sice Slovence Barboře Pešové přinesla vítězství v soutěži SuperStar, ukázalo se ale, že malý není ani tábor jejích odpůrců. Poté, co v neděli večer zvítězila, se totiž na sociálních sítích zvedla vlna drsné kritiky.

“Ona si to nezasloužila! Martin nebo Diana, oni dva byli nejlepší a jeden z nich to měl vyhrát! Takhle ani nepoděkovala, nebyla ani nadšená a chovala se jak pipina. Už nebudu koukat na SuperStar, nemá to ani cenu. Šaškárna, hnus,” zněl například jeden rozhořčený komentář pod příspěvkem na oficiálním profilu soutěže na Facebooku.

A další lidé mu dali za pravdu. “No radost z toho nemám. Mou favoritkou byla Dianka. I ten Martin by mi nevadil, ale tahle… Jsem zklamaný,” souhlasil jiný divák. “Barbora nemastná neslaná a ta řeč, hrůza. Velký zklamání. Jsi vítěz, tak si to užij,” rýpnul si další. “Mohla aspoň v projevu poděkovat lidem za hlasy, protože oni jí pomohli až do konce,” nelíbilo se dalšímu.

Zveřejnil(a) SuperStar dne Neděle 31. května 2020

Další diváci sice ocenili Barbořin talent, jako profesionální zpěvačku velkého formátu si ji ale představit nedovedou. “Zpívá pěkně, ale do šoubyznysu se vůbec nehodí. Neumí se chovat a vyjadřovat, v těch dotáčkách to bylo vidět, a ta závěrečná řeč měla být co?” vyjádřil se další člověk.

Někteří lidé pak zkritizovali celkové zpracování letošního ročníku. “Barbora vyhrála zaslouženě, ale nic to nemění na tom, že to byl nejamatérštější ročník od vzniku SuperStar. Od techniky až po systém soutěže finálových kol,” napsal jeden z diváků.

Řada lidí ale s výsledkem soutěže nadšeně souhlasila. “Barbořina poslední píseň byla jedním z nejsilnějších zážitků v historii vystoupení SuperStar. Se slzami v očích jsme stáli před obrazovkou. Bravo,” pochvalovala si jedna z divaček.

Celebrity - další články

Doporučujeme