Dokonalá rodinná idylka pokračuje. William s Kate sdíleli fotku se svými dětmi

13. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

William a Kate (Zdroj: ČTK)

Princ William a Kate Middleton jsou známí tím, že rádi zveřejňují rodinné snímky. Vždycky, když je příležitost, pochlubí se jim na instagramu. Ani tentokrát neudělali výjimku a na rodinném focením opět ukázali všechny členy své rodiny.

Vévoda a vévodkyně z Cambridge zveřejnili snímek, který vybrali jako letošní vánoční přání a fotografie byla pořízena na rodinné dovolené v Jordánsku, na kterou vyrazili právě tento rok. Rodina je jako vždycky perfektně sladěna a vypadá jako reklama na chodící štěstí.

Rodiče Kate a William jsou spolu s nejstarším Georgem sladěni do khaki barvy, mladší děti Charlotte a Louis zvolili modrou barvu. Snímek většinou fotí na rodinném venkovském sídle v Nortfolku a místo letních šatů, kraťasů a tenisek na sobě většinou mají teplé svetry a holínky. Atmosféra letošního snímku je tak velmi pohodová a uvolněná.

Kate Jordánsko zbožňuje a v jejím srdci má speciální význam. Strávila zde část dětství, když její otec pracoval v Ammánu pro britské aerolinie. „Miluje to tady, opravdu. A je naštvaná, že jsem tady bez ní,“ uvedl princ na návštěvě země v roce 2018. Kate tehdy byla krátce po porodu syna Louise a cesty se nezúčastnila. Dovolenou si tak ve své oblíbené zemi zvláště užila.

Celebrity - další články

Doporučujeme