Stěžuje si na královskou rodinu, přesto dostala výjimku. Meghan mohla něco, co bylo Kate odepřeno

8. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate a Meghan (Foto: ČTK)

Meghan Markle si neustále stěžuje, jak jí život v královské rodině zničil život. Možná zapomněla, že v době, kdy ještě nebyla ženou prince Harryho, mohla s jeho rodinou trávit Vánoce. To Kate Middleton takové štěstí neměla, ta si musela počkat. Informaci uvedl Daily Mail.

Meghan mohla trávit Vánoce s rodinou svého budoucího manžela v roce 2017. Královna Alžběta ji pozvala na tradiční rodinnou oslavu Vánoc na zámek Sandringham. Ta je ale vyhrazena obvykle jen pro ty, kteří přímo do rodiny patří. Nesezdaní partneři mají smůlu.

Což se stalo i vévodkyni Kate. Ta se Vánoc v kruhu rodinném poprvé v roce 2011, kdy už byla manželkou Williama. Pozvání nedostala ani rok předtím, kdy už byla s princem zasnoubená a chystala se královská svatba. Jak připomíná deník Daily Mail, Meghan na oslavu mohla už před veselkou. Odhalily to fotografie z cesty členů královské rodiny na mši.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Nicméně striktních tradic a pravidel se vzdává už i samotná královna. V roce 2019 si princezna Beatrice, jedna z  královniných vnuček, mohla vzít na oslavu Vánoc svého snoubence Edoarda Mapelliho Mozziho. Toho si vzala až o půl roku později.

Letos moc neřeší, zda přijde někdo, kdo není přímo v královské rodině. Řeší se hlavně to, zda oslava vůbec bude. Královna se totiž zotavuje ze zdravotních obtíží. Navíc to pro ni budou velmi smutné svátky. Poprvé je totiž oslaví bez svého milovaného manžela prince Phillipa, který zemřel letos v dubnu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme