Dokonalá Sara Sandeva dorazila na Český ples v nádherných šatech, ale bez Prachaře. Co se stalo?

23. února 2023·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva (Zdroj: Profimedia)

Plesová sezóna je v plném proudu a celebrity tak vymetají jednu společenskou akci za druhou. Týden po Česko-Slovenském plese se konal Český ples, na který dorazila třeba i krásná herečka Sara Sandeva. Tentokrát ale bez svého partnera. Co se stalo? Informaci přinesl web Zeny.iprima.cz.

Česká herečka makedonského původu si na prestižní událost vzala na její poměry velmi odvážný model. I když je Sara krásná a má úžasnou postavu, moc často se neodhaluje. Tentokrát ale udělala výjimku a udělala dobře. Na sebe si vzala odvážné fuchsiové šaty od návrhářky Herminy Khalaf Pogosyan.

Róba byla vytvořena ze dvou dílů. Top připomínal spíše podprsenku, protože Sara v něm odhalila bříško. Díky tomu vynikla právě její štíhlost, ale i vnady. Vše podtrhovala dlouhá sukně a elegantní kabelka. „Ráda zkouším různé styly šatů. Je to velmi ženské, a tak se v tom cítím,” svěřila se kráska. Vzhledem k tomu, že natáčela nějakou dobu na Filipínách a byla na dovolené v Dubaji, v šatech vyniklo i její opálení.

View this post on Instagram

A post shared by Hermine Atelier (@hermine.atelier)

Herečka ale překvapivě nedorazila se svým partnerem, hercem a muzikantem Jakubem Prachařem. Jejím doprovodem byla její kamarádka, která jí šaty i navrhla. Fanoušci se ale nemusí bát, že by měl krásný pár problémy. „Kuba je naprosto příšerný tanečník a udělal by mi strašnou ostudu na tanečním parketu, takže se rozhodl zůstat dobrovolně doma,“ smála se Sara. Proto se rozhodla, že si udělá holčičí večer s nejlepší kamarádkou.

Celebrity - další články

Doporučujeme