Zrušené Vánoce s rodinou. Sara Sandeva musela svátky klidu obětovat práci

12. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva a Jakub Prachař. (Foto: Profimedia)

Poté, co herečka Sara Sandeva strávila Vánoce se svým partnerem Jakubem Prachařem, rozhodla se, že mu oplatí stejnou měrou. Vzala ho na oslavu Vánoc k sobě domů. Jenže nejkrásnější svátky v roce nakonec dopadly trochu jinak, s čímž se svěřila Sara na instagramu.

U nás se Vánoce slaví 24. prosince, ale v Severní Makedonii to není běžné. Část Makedonců si je též připomíná a berou je jako počátek svátečního období. To pokračuje Novým rokem, pravoslavnými Vánocemi a končí 14. ledna Novým rokem podle juliánského kalendáře.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva)

Herečka Sara Sandeva se rozhodla, že celou svoji rodinu, včetně přítele Jakuba navleče do vánočních pyžam. Sary rodina za ní přiletěla, což bylo poprvé, kdy si mohla kráska užít sváteční chvíle pospolu s celou rodinou. Jenže osud tomu chtěl jinak, a nakonec to nebylo tak, jak si Sara představovala.

I když měla herečka všechno do detailu naplánované, nakonec jí svátky klidu překazila práce. S rodinou tak strávila jen jeden den, kdy fotila i dotyčnou fotku. „Jak vám přiletí rodina z Makedonie, že budete celý Vánoce doma, a pak vám dají vízum, druhý den pošlou letenky a po štedrovečerní večeři jedete na letiště. Se scénářem v tašce a hlavní rolí ve filipínském filmu. Díky bohu za podporující rodinu, nejlepšího chlapa a manažerku, která tu teď sedí vedle mě na place. Miluju vás. A já jdu zase točit, je to zážitek,“ přiznala Sara na instagramu. Vypadá to ale, že příležitost, kterou nadějná herečka dostala všichni pochopili a my se tak na okouzlující dívku můžeme těšit v dalším filmu.

Celebrity - další články

Doporučujeme