Dominik Kubalík se oženil! Hostům živě zahrál Pavel Callta, nechyběly hokejové dekorace

12. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se svolením Dominika Kubalíka

Český hokejista Dominik Kubalík (25) má náročnou sezónu v NHL už za sebou, rozhodně se ale nenudí. V sobotu vstoupil do manželství se svou partnerkou Klárou. Dvojice, která žije v Americe, se na svůj velký den vrátila do Čech.

Talentovaný český hokejista Dominik Kubalík si se svou přítelkyní řekl své “ano”. Dvojice dlouhodobě žije v Chicagu, kde Kubalík hraje za tým Chicago Blackhawks.

Sňatek se ale mladý pár rozhodl uzavřít doma v Česku, na malebném statku ve středních Čechách. Snímky ze svatby se pak hokejista pochlubil ve stories na sociálních sítích.

Na těch jsou vidět bílo-zelené dekorace na stolech, originální jmenovky v podobě maličkých hokejových dresů i slavná návštěva, která se postarala o hudební doprovod. Na oslavě dvojici totiž živě zahrál zpěvák a skladatel Pavel Callta (32).

Svatebčané si pro novomanžele připravili vtipnou výzvu, při které museli dokázat, že jsou na společnou jízdu životem dobře připraveni. V rámci žertovného úkolu museli na dvojkole objet místní hřiště, což byl ve svatebních úborech docela výkon. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a nezbývá než dvojici popřát mnoho společných šťastných let.

View this post on Instagram

A post shared by Dominik Kubalík (@kubalda18)

 

Foto: Instagram / @kubalda18

Celebrity - další články

Doporučujeme