Držte krok s Harrym a Meghan. Budou mít vlastní reality show po vzoru Kardashianek

25. května 2022·Celebrity·Redakce

Harry a Meghan. (Foto: Profimedia)

Lákalo by vás nahlédnout do domu a do života prince Harryho a jeho ženy Meghan? Teď budete mít příležitost. Manželé totiž vpustí štáb Netflixu do svého luxusního domu v Los Angeles. Page Six informoval, že by mělo jít o podobnou reality show jako Držte krok s Kardashianovými.

Z nápadu jsou na straně Hollywoodu naprosto nadšení a přejí si, aby projekt vznikl ještě letos. Harry s Meghan by byli radši, kdyby vše probíhalo až příští rok. Vzhledem k probíhajícím oslavám královniných výročí by takové odvedení pozornosti mohlo být považováno za kontroverzní. A to je jistě to poslední, co by si tento manželský pár přál.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Nechali se totiž slyšet, že mají v plánu dorazit i se svými dvěma dětmi, Archiem a Lilibet, na oslavy, které jsou naplánované na 4. června. Na balkoně Buckinghamského paláce je ale veřejnost neuvidí, protože nestanou po boku ostatních členů královské rodiny.

Už teď je ovšem jasné, že plánovaná reality show bude něco, na co spoustu lidí čekalo a o sledovanost nebude nouze. Kdo by nechtěl nahlédnout do domova těchto dvou královských vyvrhelů, kolem kterých se neustále dějí všelijaké kontroverzní scény, nad kterými zůstává mnohým rozum stát.

Celebrity - další články

Doporučujeme