Diana nebo Meghan? Jak vévodkyně kopíruje styl chování a oblékání princezny?

26. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Vévodkyně Meghan (Zdroj: Profimedia)

Tohle mají manželky britských princů stejné. Jak Kate Middleton, tak Meghan Markle se snaží napodobit svou tchýni, princeznu Dianu (†36). Ani jedna jí nemají šanci poznat, ale obě se snaží jejímu stylu oblékání přiblížit. A jak to jde druhé jmenované? Prozradí německý deník Bild.

Meghan dál pokračuje ve své snaze napodobit právě matku svého manžela, princeznu Dianu (†36). Lady Diana byla a stále je módní ikonou a Meghan se snaží o to samé, kopíruje její vkus i chování. Dodnes je řada modelů z aktuálních kolekcí podobná těm, které nosila Diana.

Princezna Diana je i více než 20 let po své smrti považována za jednu z nejvlivnějších osobností. Její perfektní styl napodobuje řada žen, módní návrháři se snaží o to, aby zachytily fragmenty jejího stylu do svých kolekcí. Meghan se snaží o to samé; chová, mluví a obléká se jako Diana. Všiml si toho ostatně i německý deník Bild.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Prince Harry (Info) (@harry.dukeofsussex)

Ten napsal, že mnoho výroků z kontroverzního rozhovoru Meghan s Oprah Winfrey připomínalo volbu princezniných slov v pikantním rozhovoru pro BBC z roku 1995. V něm si před kamerami vylila své srdce, mluvila o depresích a nevěrách svého manžela, prince Charles s vévodkyní Camillou. Meghan nicméně v rozhovoru tvrdila, že než se do královské rodiny přivdala, nic o ní nevěděla. Kdo jí to dneska ještě věří?

Celebrity - další články

Doporučujeme