Eliška Bučková je single: S Jakubem zůstáváme přátelé, tvrdí

17. září 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Eliška Bučková a Jakub Vágner spolu procestovali Amazonii během expedice, ze které se vrátili zhruba před týdnem. Málokdo by proto věřil, že jejich vztah skončil. Zdá se však, že tomu tak je.

Máme různé touhy, různé sny a toužíme sdílet je a realizovat s milovanou osobou. Někdo touží po teple rodinného krbu, společných chvílích, někdo po dobrodružství a cestování. Všechny sny mají stejnou váhu, protože každý z nás má právo snít. Pravá láska hledá společnou cestu k jejich uskutečnění. Ale láska je i to, chtít dobro toho druhého a být mu na jeho cestě za snem oporou jako přítel. To nemění její sílu a velikost, jenom získává nový rozměr,” uvedla modelka u fotky na Instagramu.

View this post on Instagram

Máme různé touhy, různé sny a toužíme sdílet je a realizovat s milovanou osobou. Někdo touží po  teple rodinného krbu, společných chvílích, někdo po dobrodružství a cestování. Všechny sny mají stejnou váhu, protože každý z nás má právo snít. Pravá láska hledá společnou cestu k jejich uskutečnění. Ale láska je i to, chtít dobro toho druhého a být mu na jeho cestě za snem oporou jako přítel. To nemění její sílu a velikost, jenom získává nový rozměr. #friends #soulmate

A post shared by Eliska Buckova (@eliskabuckova_official) on

Mnohým fanouškům se tomu nechce věřit. Bučková s Vágnerem tvořili jeden z nejoblíbenějších párů na české scéně. “Nerozpojily se vaše cesty, že ne,” zeptal se pro jistotu jeden z komentujících na Instagramu. “Dohodli jsme se, že budeme přátelé,” potvrdila rozchod Eliška.

Celebrity - další články

Doporučujeme