Eva Burešová věděla, že to už brzy přijde. Porod Tristana jí předpověděly čtyřlístky

20. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Eva Burešová. (Foto: se souhlasem Evy Burešové)

Když jde všechno tak, jak má, žádná maminka neví přesně, který den se její miminko narodí. A tak, když to přijde, je to vždy překvapení. Zpěvačka Eva Burešová si však porod předpověděla a už den před porodem na to upozornila na instagramu. Prozradily jí to čtyřlístky.

V sobotu se zpěvačce Evě Burešové a šéfkuchaři Přemku Forejtovi narodil první společný potomek. K Nathanielovi, kterého má Eva z předešlého vztahu a Stelle, kterou má zase Přemek se svou bývalou partnerkou, přibyl malý Tristan William. Společně to prozradili na svých sociálních sítích, kdy se objevila fotka Přemkovi potetované ruky, jak drží maličkou ručičku, která právě poznala světlo světa.

Přesto, že vždy je stanovený nějaký termín porodu, nikdy se s jistotou neví, kdy přesně se miminko rozhodne vylézt na svět. Eva ale měla tušení, že už to bude každou chvíli a měla pravdu. V pátek zveřejnila na svém instagramu fotku, jak v ruce drží čtyři čtyřlístky. To samo o sobě samozřejmě nic neříká, ale když si pak člověk přečte to, co k fotce napsala, může z toho mít husí kůži.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Naposledy jsem našla tolik čtyřlístků těsně před porodem Nathánka… Dnes jich mám v ruce opět dost. Čtyři. Pro každého z naší patchworkové rodiny,” napsala a tím dala najevo, že by to mohlo znamenat, že i její druhý syn brzy přijde na svět. A přesně to se taky stalo. Hned druhý den se malý Tristan narodil. I když to mohla být pouhá náhoda, je to opravdu zvláštní znamení.

Celebrity - další články

Doporučujeme