Eva Josefíková promluvila o extra rychlém rozchodu. Proč vztah skončil za méně než 24 hodin?

1. prosince 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Herečka Eva Josefíková (30) v současnosti pracuje na natáčení seriálu Terapie sdílením, který vychází ze skutečných bizarních příběhů kolem randění a mezilidských vztahů. Při té příležitosti zapátrala v paměti i sama herečka a prozradila, jaký byl její nejpodivnější rozchod. 

Nový seriál Terapie sdílením mapuje podivné a úsměvné zážitky z milostného života, které se skutečně staly. Herečka Eva Josefíková, která v něm hraje stíhačku Ivu, se rozhodla přiložit i svou trošku do mlýna a prozradila, jaký byl ten nejdivnější rozchod, který zažila.

“Nejzvláštnější rozchod jsem zažila po vztahu, který trval méně než 24 hodin. Bylo to na víceletém gymnáziu v primě a šlo o mého spolužáka. Začalo to na Valentýna, dal mi valentýnku a pak jsem se s ním rázem rozešla, protože by mi přišlo trapný, aby se dva primáni vodili po gymplu za ruku,” vzpomínala herečka během natáčení pro média.

View this post on Instagram

A post shared by #Terapiesdílením (@esterajosefina)

“Roli Ivy jsem přijala, protože se mi celý projekt zastřešený hashtagem #terapiesdílením moc líbí a myslím, že to lidem přináší hlavně pocit nebo ujištění, že v tom nejsou sami. Že takové věci se dějí i ostatním napříč generacemi, bez ohledu na sociální skupinu, věk nebo pohlaví,” pochvaluje si herečka.

Foto: Instagram / je_josefikova

Celebrity - další články

Doporučujeme