Falešná zpráva o smrti Tomáše Kluse zaplavila český internet. Žiju, uklidnil fanoušky

1. října 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Tomáš Klus

Pořádný poprask nejen mezi fanoušky způsobila zpráva o náhlém úmrtí českého písničkáře Tomáše Kluse. Ta se nejprve objevila ve středu večer na Twitteru s odkazem na web iDnes.cz, který o ní měl informovat. Brzy se ovšem ukázalo že zpráva není pravdivá, když ji vyvrátil Tomáš Klus osobně.

Drama kolem údajné smrti písničkáře Tomáše Kluse ve čtvrtek doslova zaplavilo české sociální sítě. Na Twitteru se ve středu večer objevil falešný screenshot článku na webu iDnes.cz, který měl o smrti mladého muzikanta informovat. Na ten posléze zareagoval sám zpěvák a stejně tak jeho manželka Tamara.

“Přátelé žiju,” vzkázal ve čtvrtek všem příznivcům na svých sociálních sítích. Připojil falešný snímek článku a později doplnil i komentář, ve kterém vše uvádí na pravou míru. “Prosím vás, ten printscreen je fejk. Nejen téma, ale i server na nějž je umístěn. Nemá to nic do činění s Idnesem, ani se mnou, natož s naším složitějším vztahem. Tohle je ‘legrace’ nějakého mladíka z Twitteru, kterou od rána řešíme s příbuznými, s kamarády i fanoušky, kterým to moc legrační nepřišlo,” vysvětlil svým sledujícím.

View this post on Instagram

Přátelé žiju! EDIT: prosím vás, ten printscreen je fejk. Nejen téma, ale i server na nějž je umístěn. Nemá to nic do činění s Idnesem, ani se mnou, natož s naším složitějším vztahem. Tohle je “legrace” nějakého mladíka z Twitteru, kterou od rána řešíme s příbuznými, s kamarády i fanoušky, kterým to moc legrační nepřišlo.. Sdílelo se to tak rychle a tak mohutně, že jsem neřešil odkud vítr vane a hlavně chtěl situaci uklidnit, uvést na pravou míru @idnescz se omlouvám za sdílení bez komentáře a navrhuji spolupráci vrámci dalšího postupu. #fakenews #takhletofunguje #kultivujmevirtualniprostor

A post shared by spolu@tomasklus.cz (@tomas_klus) on

Na poprask zareagovala také Klusova manželka Tamara. “Opravdu bych ani největšímu nepříteli nepřála vyvracet světu smrt vašeho nejmilovanějšího člověka, kterou jsem ještě ke všemu údajně oznámila na FB já sama. Mám z toho husí kůži ještě teď. Hyenismus nejhrubšího kalibru,” okomentovala záležitost na svém Instagramu.

“Už nemůžou napsat větší dno, než pohřbít člověka zaživa. Ale kluci, holky – karma existuje… Tomu věřte. Mír a lásku všem,” zakončila své vyjádření.

Celebrity - další články

Doporučujeme