Fanoušci filmu Sám doma dostali předčasný vánoční dárek. Herci se potkají po 31 letech

10. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Sám doma (Zdroj: se souhlasem 20th Century Fox)

Sám doma je snímek, který má většina lidí spojený s Vánocemi. A na fanoušky této legendární komedie čeká velmi milé překvapení. Herci kultovního snímku, který byl uveden poprvé do kin před 31 lety, plánují virtuální shledání. Informaci přinesl Daily Mail.

O tom, že by se herci z kultovní komedie mohli virtuálně potkat, promluvil Davin Ratray, který si zahrál Kevinova bratra Buzze. “Shledání proběhne online, sám jsem se o tom dozvěděl teprve před pár dny,” prozradil podle deníku Daily Mail Ratray s tím, že přesný termín zatím není znám.

Virtuálního setkání by se měli zúčastnit Jen Cohen (Rod McCallister), Diana Rein (Sondra McCallister, Terrie Snell (teta Leslie), Angela Goethals (Linnie McCallister) a Hillary Wolf (Megan McCallister). Hlavní herecká hvězda Macaulay Culkin (Kevin), jeho mladší bratr Kieran ani Catherine O’Hara (matka Kevina) se setkání podle Ratraye zřejmě nezúčastní.

View this post on Instagram

A post shared by Devin Ratray (@devinratray)

Herec v rozhovoru pro web People přiznal, že je velmi vděčný, že si ve filmu mohl zahrát. “Stalo se z toho dědictví. Sleduje ho už víc než jedna generace,” uvědomuje si herec, jak zásadní se film stal pro miliony diváků. Promluvil také o herečce Catherine O’Hara, která si zahrála jeho mámu. „Je to jeden z nejmilejších a nejlaskavějších lidí, které jsem měl možnost poznat. Byla velmi velkorysá. Pro ni jsme nebyli děti, ale herci. Byla tu pro nás v každém záběru a dávala do toho všechno,“ prozradil.

Snímek Sám doma od režiséra Chrise Columba byl do kin uveden v roce 1990 a letos bylo oznámeno, že se dočká remaku. Ten dostal název Home Sweet Home  Alone a Davin Ratray si v něm na rozdíl třeba od Macaulay Culkin zahrál. Tentokrát dostal roli strážníka.


Celebrity - další články

Doporučujeme