Fanoušci jsou v šoku! Ve StarDance končí “kat” Chlopčík. Co na to říká on a Česká televize?

5. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer (Zdroj: Česká televize, StarDance, foto Mikuláš Křepelka)

I letos se diváci dočkají další řady oblíbené taneční soutěže StarDance. Do křesla pro porotu ale neusedne ten neoblíbenějších a zároveň nejostřejší z nich - Zdeněk Chlopčík. Na jeho místo by měl nastoupit Jan Tománek, který loni tančil s Ivanou Chýlkovou.

Zdeněk Chlopčík v porotě StarDance poprvé usedl v roce 2006 a loňský ročník pro něj byl poslední. Zavolali mu z produkce a po telefonu mu oznámili, že chtějí změnu. Vzal to bez problému, nijak to neřeší,“ tvrdil zdroj deníku Expres.cz. Vzhledem k tomu, jak rychle se informace začala šířit, se k němu musela vyjádřit i sama Česká televize, která projekt dlouhodobě vysílá.

V historii StarDance se objevilo celkem šestnáct porotců a změny tak nejsou ničím šokujícím či překvapivým. Mohu potvrdit, že se v připravované řadě vrátí Jan Tománek, který nahradí Zdeňka Chlopčíka. Ten v dosavadních dvanácti ročnících zvládal svoji roli skvěle a za to mu patří dík,“ sdělila k věci kreativní producentka Lucie Kapounová. I když zdroj deníku Expres.cz tvrdil, že obávaný kat vzal rozhodnutí televize v pohodě, možná je to trochu jinak. „Je to rozhodnutí ČT a já se k němu nemám důvod vyjadřovat,“ řekl pro Super.cz a nechtěl se ani vyjadřovat k tomu, že ho nahradí Jan Tománek.

Pro něj není usednutí do křesla pro porotu ostatně žádnou novinkou. Ve StarDance takto působil už v letech 2019 a 2021, v loňském ročníku se vrátil jako profesionální tanečník a po parketu provázel herečku Ivanu Chýlkovou. Jsem šťastný, že mi ČT dala znovu příležitost zúčastnit se tohoto úžasného projektu a těším se na každý soutěžní večer StarDance. Bavilo mě být na parketu i v porotě. Coby porotce budu odborný, laskavý a doporučovat všem účastníkům, jak se kolo od kola zlepšovat,” říká Jan Tománek, staronový porotce nadcházejícího třináctého ročníku.

Celebrity - další články

Doporučujeme