Felix Slováček slaví 79 let. Co by si přál od své ženy Dády? Právě to nejspíš nedostane

23. května 2022·Celebrity·Redakce

Felix Slováček a Dagmar Patrasová. (Foto: ČTK)

Oslavenec Felix Slováček se už několikrát nechal slyšet, že ho trápí, že jeho žena Dáda Patrasová, ke které se vrátil od své exmilenky Lucie Gelemové, už zase pije. Když se ho server Extra.cz ptal, co by si od Dády přál k narozeninám, řekl smutně, že ona to moc dobře ví. Je tedy jasné, o čem mluví. Přál by si, aby přestala pít.

Muzikant Felix Slováček, který 23. května slaví své 79. narozeniny Extra.cz prozradil, že slavit to bude o den později v nejmenované restauraci, kam pozval své známé. Dárek, který by si přál dostat od své ženy Dády, však patrně nedostane. Podle Extra.cz by si přál, aby jeho žena přestala pít. Už nějakou dobu totiž tvrdí, že Dáda v tom zase lítá. “Ona moc dobře ví, co bych chtěl. A já to nebudu zveřejňovat,” říká trošku smutně oslavenec Slováček.

Před nějakým časem se nechal slyšet o problémech, které Dáda má.“Je to vlastně stejné, jako kdyby nikdy žádná ta paní výtvarnice nebyla. Jsme spolu, je nám fajn. Dáda chlastá, já pracuju, svěřil se muzikant na konci dubna. Jinak tomu podle všeho nebylo ani když získal cenu za celoživotní dílo a jeho žena tam s ním jako podpora nejela. To nešlo, aby jela se mnou. Už v tom zase lítá. Byla by to ostuda. Vždyť ona ani neví, kam jsem jel,” sdělil deníku Aha!

Nicméně na jeho oslavu mají dorazit mimo jiné i všechny jeho děti, které ho nejvíc potěší právě tím, že je všechny uvidí a budou spolu. “Všechno, co potřebuju, mám. Nechávám tomu volný průběh. Většinou mi udělají radost něčím fajn. Ale nejkrásnější dárek je, když jsem vůbec s nimi,” povídá pyšně trojnásobný otec Felix Slováček. A my mu přejeme ze srdce všechno nejlepší! 

Celebrity - další články

Doporučujeme