Mladá rebelka? Slovenská kráska Emma Čaputová překvapila zajímavou ozdobou v obličeji

23. května 2022·Celebrity·Redakce

Emma Čaputová (Zdroj: Profimedia)

Kráska Emma Čaputová je novou vycházející modelingovou hvězdou. Dcera slovenské prezidentky je ale především mladá dívka, která objevuje kouzlo dospívání. A k tomu rozhodně patří i piercing. Tím se Emma pochlubila na instagramu.

Emma Čaputová není úplně klasickou dcerou prezidentky, která by se snažila nevyčnívat a držet dekórum. Dokazuje to i tím, že je vycházející modelingovou hvězdou. A ať modelky chtějí nebo ne, často na sobě musí nosit věci, které by si v normálním životě na sebe třeba nevzaly.

Emmě je 17 let, takže je to mladá dívka, která si chce dělat, co ji napadne. Teď to opět dokázala, protože si nechala udělat piercing do obličeje. To je jedna z kontroverzí, kterou mladá dívka budí. V minulosti to bylo třeba to, že pózovaka s pornohercem. A teď je to piercing, se kterým se pochlubila na svém instagramu ve stories.

Emma Čaputová (Zdroj: se souhlasem Emmy Čaputové)

Modelka si nechala propíchnout nos. Do dírky vložila zlatý kroužek – a v obličeji tak odteď nosí poměrně výrazný piercing. Emma je sice “jen” dcerou prezidentky, ale mnoho lidí si myslí, že by měla přece jen na určité úrovni reprezentovat stát a udávat dobrý příklad. Na druhou stranu je ale nutné říct, že je to především mladá dívka, která si může dělat, co chce a nikdo ji nemá právo hodnotit a soudit. Jak se říká, každý by si měl nejprve zamést před vlastním prahem…

Celebrity - další články

Doporučujeme