FOTO: Bridget Jones se vrací hubená a vyžehlená! Takhle se za 12 let změnila

7. září 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Už příští čtvrtek vtrhne do českých kin třetí pokračování životních karambolů věčné smolařky Bridget Jonesové. Podívejte se, jak se za dvanáct let od natáčení dvojky změnila její představitelka Renée Zellweger.

Miliony fanynek z celého světa se už třesou na premiéru třetího pokračování Bridget Jonesové. Věčná smolařka Bridget je zase bez chlapa, s advokátem před lidská práva Markem se rozešli. Jak už název napovídá, ve třetím díle slavné série půjde o dítě. V tomhle případě neplánované. Jenže to není to nejhorší, Bridget totiž neví, kdo je otcem.

Podívejte se na trailer k filmu Dítě Bridget Jonesové:

 

S natáčením třetího dílu si filmaři dali načas. Vždyť od chvíle, kdy oplácaná Bridget prožívala peklo v thajském vězení, uplynulo už dvanáct let. V novém pokračování je však s baculkou už konec. Zenée Zellweger si vydupala, že už nebude prostorově výraznější, ale její Bridget bude jako lunt. Tedy alespoň do chvíle, kdy otěhotní. Prý se bála, že by ve svých sedmačtyřiceti letech nešla váha po skončení natáčení dolů tak rychle, jako když byla třicítkou.

PSALI JSME: Podívejte se na nový klip Ellie Goulding natočený k filmu Dítě Bridget Jonesové!

Během natáčení se v zahraničních médiích také spekulovalo, kolik plastik za sebou Zellweger má. Ta však odmítá, že by se kdy do rukou plastického chirurga svěřila. Na premiéře nové Bridget v Londýně a Paříži ale vypadala zatraceně dobře. Buď jsou to geny, nebo nás tu někdo tahá za nos, co Bridget?!

Takhle vypadá Bridget Jones dnes.

A takhle si ji pamatujeme z Bridget Jonesová – S rozumem v koncích (2004).

A tahle z Deníku Bridget Jonesové (2001).

Celebrity - další články

Doporučujeme