FOTO: Gottová po televizi odchází také z muzikálu! Co se to děje?

28. května 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Co se to děje s Ivanou Gottovou? Manželka Karla Gotta v dubnu nejprve oznámila odchod z VIP zpráv na Primě, které moderuje už pět let. Teď najednou sekla i s rolí prostitutky v muzikálu Přízrak Londýna. Pěkně tím vytočila jeho tvůrce - a pochopitelně i kolegy.

„Ještě jsem s ní ani nemluvil. Jenom oznámila, že už hrát nebude, a jsem z toho osobně v šoku,“ řekl deníku Aha! rozčarovaný režisér Lumír Olšovský.

„Měla hrát teď v pátek a sobotu, ale nepřijde. Musím zjistit, kvůli čemu to je a jaké jsou vlastně důvody jejího odchodu. Svědčí to o tom, že neměla s divadlem dlouhodobé zkušenosti, že nechápe, že dovádí divadlo do nepříjemné situace. My herci máme za sebou situace, kdy jsme museli hrát i s nemocí nebo v rodinných krizích, to divadlo se prostě neptá. Je to zodpovědnost celek, a to Ivana nemá,“ dodal Olšovský.

V Divadle Hybernia museli narychlo hledat náhradnici. „Mohu potvrdit, že paní Gottová o víkendu hrát nebude. Velmi nám tím zkomplikovala situaci v divadle. Její roli se za pět dní musela naučit kolegyně Adriana Bajtková,“ oznámila producentka muzikálu Přízrak Londýna Ema Krahulíková.

Celebrity - další články

Doporučujeme