FOTO: Kocáb s Pražským výběrem přetřeli na žluto tank a chtějí s ním dobýt O2 arenu!

2. června 2016·Celebrity·Redakce

Natřením tanku T-34 na žluto zahájila před pražskou O2 arenou skupina Pražský výběr symbolické dobývání této haly. Legendární kapela zde 7. prosince odehraje vystoupení s názvem eR - Last or Forever a není vyloučeno, že tím uzavře svou koncertní činnost.

“Myslím, že to nebude poslední koncert Pražského výběru. To by musely nastat nějaké zdravotní potíže. Je to trochu s otazníkem, ale myslím, že se na pódiu ještě objevíme. Přece nezalezeme do svých nor okopávat zahrádky a vzpomínat na staré dobré časy,” řekl ČTK kytarista a skladatel Michal Pavlíček.

Pražský výběr vystoupí 7. prosince na koncertu eR – Last or Forever, na jehož přípravě se podílejí choreograf Yemi AD nebo Český národní symfonický orchestr, pro jehož řízení se podařilo získat světoznámého dirigenta Steva Mercuria, který mimo jiné dirigoval koncert tří tenorů a spolupracuje s Chickem Coreou, Stingem a dalšími. Mezi hosty koncertu se objeví také David Koller, Ondřej Soukup a skupina Monkey Business.

Program prý nenabídne standardní spojení rockové kapely se symfoniky. Hudebníci hovoří i ‘samonosných orchestrálních aranžích’. “V první části koncertu zahrají symfonici, ve druhé posluchači uslyší náš klasický bigbít a ve třetí to všechno spojíme dohromady,” podotkl Michael Kocáb.

FOTO: facebook.com/prazskyvyber/

Celebrity - další články

Doporučujeme