FOTO: Melania Trumpová si oblékla bundu s šokujícím vzkazem. Prezident ji brání

22. června 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

První dáma Spojených států amerických Melania Trumpová vzbudila velké pozdvižení, když na zadní části její bundy měla velkými písmeny napsaný kontroverzní text. Její muž Donald Trump však na svém twitteru uvedl, že to mířilo pro tzv. fake news.

Melania Trumpová cestovala do Texasu, kde se v centru setkala s dětmi imigrantů, které byly od rodiny odloučeny. Na letiště přitom dorazila v bundě, na které měla napsáno toto: “Je mi to jedno. A co vám?“.

Nápis vzbudil kontroverzi, protože si bundu na sebe vzala den poté, co prezident Donald Trump zrušil po vlně kritiky zákon, který měl děti imigrantů od svých rodin oddělit.

Na letecké základně v Marylandu měla prezidentova manželka bundu ještě na sobě, nicméně jakmile přistála v Texasu, z letadla vystoupila ve zcela jiném oblečení. Zajímavostí je, že když dorazila zpět, tak z letadla vystoupila opět v zelené bundě nápisem.

Donald Trump svou ženu na twitteru bránil. Podle něho to byl boj proti takzvaným fake news. “‘Je mi to jedno. A co vám?’ napsané na zadní části bundy Melanie, odkazuje na fake news. Melania zjistila, jak moc dehonestující jsou a už se o ně vůbec nezajímá,” vzkázal prezident Trump přes svůj twitter.

Celebrity - další články

Doporučujeme