FOTO: Roubenka Karla Gotta už roste! Podívejte se na fotky

6. srpna 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Ještě v polovině července byla na pozemku nad malebnou severočeskou obcí Doubice rozkvetlá louka, teď už se tam rýsuje nové panství Karla Gotta. Blesk a Frekvence 1 přináší první fotky rodící se roubenky.

„Dělají tady denně, ať už ve všední dny nebo o víkendech. Ale přijde mi to všechno dělané horkou jehlou,“ řekl pan Jaroslav, který bydlí nedaleko domu Karla Gotta.

„On si to sem jezdí s paní kontrolovat! Trávili tady celý týden v penzionu dole v obci u rybníka a vždy sem zajeli to okouknout,“ dodal. A měl pravdu.

Sám zpěvák, který v Doubici trávil celý týden, uklidňoval místní, aby se ničeho nebáli. „Nepůjde o žádnou megastavbu, ale o maličkou roubenku, kde chci nabírat energii! Doubici se říká, že jsou to mozkové lázně a to ne naprostá pravda,“ prohlásil Gott během debaty s místními obyvateli.

Oficiálně ale nechce ke stavbě své chalupy nic říkat. „Jak jsem již řekla několikrát, k soukromým záležitostem se pan Gott nebude nyní ani do budoucna jakkoli vyjadřovat,“ napsala zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Cucá Hašlerky, miluje jehněčí, nesnáší ořechy! Aneb 30 věcí, které jste (možná) nevěděli o Gottovi

Celebrity - další články

Doporučujeme