FOTO: Slavičí manévry kolem Karla Gotta! Skrývali ho pod deštníky

29. listopadu 2015·Celebrity·Redakce

Kolem nemocného zpěváka Karla Gotta, který si v sobotu večer ve Státní opeře převzal čtyřicátého zlatého Slavíka a také Absolutního Slavíka za největší počet hlasů, probíhaly velké manévry. Podívejte se na fotky!

Do poslední chvíle nebylo jasné, jestli Karel Gott do Státní opery přijede. Nakonec u své vily na Bertramce usedl s manželkou Ivanou do luxusního vozu Rolls Royce a nechali se krátce před vyhlášením výsledků kategorie Zpěvák roku odvézt do Státní opery.

Tam se posadili do čestné lóže, kde Gott vyčkal na vyhlášení výsledků. Na scénu si krátce poté šel nejen pro čtyřicátého zlatého Slavíka, ale i pro Absolutního a Platinového Slavíka.

“Vaše přízeň pro mě byla velmi cennou infuzí, tou nejlepší pomocí k léčbě,” poděkoval Gott svým příznivcům. Cestu do Státní opery Praha označil za zdravotní vycházku ošperkovanou cenami. “Už jsem se zabýval myšlenkou, že mi bude zbývat jen zlatý bažant,” doplnil zpěvák, kterému diváci dlouho vestoje tleskali.

Druhý nejvyšší počet hlasů v kategorii zpěvák stejně jako loni dostal Tomáš Klus. Na třetím místě skončil Tomáš Ortel, frontman kontroverzní skupiny Ortel, která se stala v letošním 50. ročníku ankety druhou nejpopulárnější skupinou.

 

Kompletní výsledky ankety Český slavík Mattoni 2015 najdete tady!

Celebrity - další články

Doporučujeme