FOTO: Zesnulá Ája Vrzáňová! Svědčila na svatbě Martiny Navrátilové

4. srpna 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Až teprve po smrti legendární krasobruslařky Áji Vrzáňové vyšlo najevo, kdo byl svědkyní na svatbě tenistky Martiny Navrátilové. Byla to právě Ája. Fotku ze svatby teď zveřejnila tenistka na sociální síti.

„Ájo, odpočívej v pokoji. Byla jsi skvělý člověk, šampionka a fantastická kamarádka,“ napsala na sociální síti Navrátilová, která momentálně pobývá s manželkou Julií v Austrálii.

„Co máme společného? Sport, lásku k vlasti, to je asi stejné. Film, co ukazovali o Áje, byl velmi dojímavý a hlavně, když mluvila na Václavském náměstí v roce 1993. Já jsem zažila to stejné. Můj táta mi před emigrací také říkal, abych se nevracela. Náš život byl paralelní. Mě to trvalo jedenáct let, než jsem se mohla vrátit, jí čtyřicet,“ řekla už dříve Navrátilová.

Rozloučení ve čtvrtek

Jak informoval deník Blesk, Ája Vrzáňová bude pochována na hřbitově v jihočeském Husinci. To vzhledem k převozu ostatků z USA ještě několik týdnů potrvá. Veřejné rozloučení s ledovou královnou nicméně proběhne už tento týden v kostele svaté Ludmily na pražském Náměstí Míru. „Zádušní mše začne ve čtvrtek v 18:30 hodin,“ řekl Blesku farní vikář Zachariáš Tomáš Kristek.

Čtěte také: Zemřela krasobruslařská legenda Ája Vrzáňová! Bylo jí 84 let

Celebrity - další články

Doporučujeme