FOTOGALERIE: Co spolu dělali Koranteng a Vondráčková na zámku?

8. listopadu 2014·Celebrity·Luboš Procházka

Česká plesová sezóna 2014/2015 je odstartována! Vůbec první významný ples se v pátek večer konal na zámku Berchtold nedaleko Prahy. Akci moderoval Rey Koranteng. Podívejte se na fotografie!

Na Berchtoldu v rámci plesu vystoupili Petr Kolář a Helena Vondráčková. Česká mincovna před jejím vystoupením vydražila zlaté a stříbrné mediale se zpěvaččiným portrétem. Výtěžek, který bezmála dělá 100 tisíc korun, poputuje Nadaci Taťány Kuchařové – Krása pomoci.

“Jsem ráda, že se podařily získat peníze pro dobrou věc,” řekla rádiu Frekvence 1 Helena Vondráčková. “Jinak pokud jde o plesy jako takové, tak je mám ráda. Jenže většinou na nich pracuji! Ale pokaždé, když mám odzpíváno, tak to rozjedu na parketě,” smála se zpěvačka, která odcházela s manželem nocovat do zámeckého pokoje okolo čtvrté hodiny ranní. 

“Podobných akcí tady chystáme více. Jsem nicméně ráda, že tato byla vlastně oficiálním startem plesové sezóny po celé republice,” svěřila se majitelka společenské agentury VIP osobnosti Alena Hájková, která spolu s majitelem zámku akci organizovala.

Celebrity - další články

Doporučujeme