FOTOGALERIE: Tahle kráska se jako poslední svlékne pro Playboy! Vedle Pamely

8. prosince 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Kultovní časopis Playboy od příštího roku nebude na svých stránkách ukazovat nahé dívky. A my známe jméno i tvář poslední vyvolené, která se pro stránky časopisu svlékne. Podívejte se sami!

Pětadvacetiletá blondýnka Kristy Garettová bude 749. playmate, s jejímiž půvaby se v posledním nezahaleném čísle časopisu Playboy bude možné kochat na celém tuctu stran. Rodačka z Tbilisi jako modelka procestovala celý svět, než se rozhodla usadit v Los Angeles. Ovládá šest jazyků.

“Chce se mi křičet radostí. Jsem tak hrdá. Tento Playboy vstoupí do dějin. Zřejmě to změní můj život,” svěřila se Garrettová. V roli “Miss února 2016” se objeví ve zvláštním dvojčísle, které se začne prodávat 11. prosince s Pamelou Andersonovou na obálce. Osmačtyřicetiletá záchranářka ze seriálu Pobřežní hlídka se objeví na obálce Playboye už počtrnácté, což je více než kterákoli jiná celebrita. 

Symbolicky tak ukončí více než 60 let trvající tradici, která učinila z magazínu jeden z nejznámějších pánských časopisů světa. V Playboyi založeném v roce 1953 mediálním podnikatelem Hughem Hefnerem se nechaly v plné nahotě fotografy zvěčnit třeba zpěvačka Madonna, krasobruslařka Katarina Wittová nebo modelka Cindy Crawfordová. 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme