Frekvence 1 je partnerem letošního Movemberu. Kdo všechno si nechá narůst knírek?

2. listopadu 2014·Celebrity·Redakce

A je to tady! Měsíční charitativní kampaň Movember právě teď odstartovala! V rámci ní si muži po celém světě nechávají narůst knír, aby tak podpořili výzkum a prevenci rakoviny prostaty a varlat. Frekvence 1 podporuje Movember. Čtěte, co jsme pro vás přichystali!

Jen knírek nestačí

Frekvence 1 podporuje Movember. Náš tým, složený z moderátorů i redaktorů, editorů a dalších lidí, kteří pro vás připravují vysílání je už na stránkách www.movember.com – zaregistrovaný. Udělejte to i vy! Podpořte smysluplný projekt, který zachraňuje životy.

Těžkej Pokondr

Ambasadory letošního Movembru jsou Roman Ondráček a Miloš Pokorný, alias duo Těžkej Pokondr.  Podle něj je totiž lepší nemocem přecházet, než je léčit. V rámci charitativní akce Movember jsme nasadili do vysílání Frekvence 1 i písničku od dua Těžkej Pokondr  “Kníra mám”, kterou Roman a Miloš nazpívali speciálně pro  Movember. K songu pánové natočili také videoklip, ve kterém účinkují desítky známých a populárních osobností, které se do projektu také zapojili. Videoklip si můžete pustit  právě tady – na stránkách www.frekvence1.cz.

Na našem webu budeme také zveřejňovat snímky hostů s knírky, kteří budou chodit do  show pánů Pokondrů. A také vy sami nám budete moci posílat fotografie svých knírků. 

Už teď můžeme prozradit, že se s knírkem v rámci charitativní akce pochlubí např. herci  Jiří Langmajer a Jiří Bartoška, fotograf Jan Saudek nebo zpěvák Karel Gott. A do  Movemberu se můžete zapojit i vy.

Pravidla Movemberu

Každý muž si má na začátku listopadu hladce oholit tvář a nechat si během  následujících  třiceti dnů narůst knír. Druhou povinností účastníků je zaregistrovat se na oficiálních  stránkách hnutí, kam lidé zasílají své příspěvky. 

Poslouchejte vysílání rádia Frekvence 1 a sledujte naše webové stránky a dozvíte se o Movemberu více.

 

 

 

 

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme