Frekvence 1 z Olomouce: Brzobohatý si s Kuchařovou vykají!

2. září 2014·Celebrity·Redakce

Vykání dnes je už velmi neobvyklá věc. Žijeme v době, kdy i svému šéfovi říkáme ahoj. Vykání ve vztahu může být dobrým okořeněním společné konverzace.

Co máš Táňo ráda na Češích a co naopak na Slovácích?
Na Slovácích mám ráda, protože jsem teda napůl Slovenka, teda tu temperamentnost a na Češích…(smích)..no, řekla bych, že někteří Češi, a myslím si, že to já mám aspoň ze svý rodiny, jsou takoví hodně organizovaní a pracovití.

Taťáno, jak jseš vlastně dneska spojená se soutěží Miss World? Máš v rámci světovýho prvenství ještě nějaký povinnosti?
Tak záleží to jenom na mě. Jsme v kontaktu stále. Sleduju  každý rok finále Miss World a jsem s některými předchůdkyněmi v kontaktu, takže je to taková velká rodina. Já jsem 56. Miss World v pořadí, tuším, že letošní ročník bude už 62, takže myslím, že držíme pořád pospolu, že to je taková rodinná miss.

Taťáno, co vlastně v současné době, kromě Ondřeje, je Tvoje největší pracovní náplň?
(Smích) No, tak abych to shrnula. Je to modeling, je to práce pro moji nadaci, kterou jsem založila před těmi 6 lety a vlastně je to v současný době i herectví.

Znamená to, že by ses herectví chtěla někdy věnovat naplno?
Natáčím celovečerní film, kde mám hlavní roli, takže to je hodně aktuální téma.

Jak se Ti líbí první sólový album Ondry Brzobohatýho?
Já jsem asi určitě jedna z prvních, která tu desku slyšela ještě ve studiu a byl to teda zážitek. Já to poslouchám v autě a líbí se mi to moc. Já jsem teda zaujatá, protože dvě písničky byly napsaný – jedna je pro mě a jedna je o nás. Bylo to napsaný s velkou láskou a byla jsem od začátku u toho, kdy se to tvořilo, takže já jsem z toho nadšená. Sklízí to obrovský úspěch, a je to dobře, protože to fakt bylo dělaný s láskou.

tana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finále Stardance úplně nedopadlo. Jak to vidíš dneska zpětně, hořké?
Ty brďo, kluci, ani náhodou, protože pro mě to byla obrovská radost. Já jsem si mohla vyzkoušet žít 4 měsíce jako tanečnice, jako profesionální tanečník a pro mě to byl taky jako jeden ze splněnejch snů a to, že jsem byla druhá… naopak vnímám jako obrovský plus, protože spoustu lidí to mrzelo a spousta lidí do dneška mi říká, jak mi fandili atd., takže musím říct, že na druhou stranu to bylo vlastně naše vítězství.

Tvoje sestra zpívá. Je mezi vámi rivalita?
Tak to musím teda úplně vyvrátit. Ani náhodou! Moje ségra je zpěvačka, já jsem modelka – každá se věnujeme úplně něčemu jinýmu a naopak se moc podporujeme a od malička to tak bylo. My máme fakt hodně úzkej vztah.

Nejhorší vlastnost Ondry Brzobohatého?
Já vás nepotěším, kluci. Ono je to fakt těžký. No fakt nevím. Spolehlivej je, výborně vaří, tolerantní je… ale bacha: nepeče, tak jsem říkala: Ondro, mohl bys začít píct a je to komplet.

Ondřeji, četli jsme rozhovor, kde jsi říkal, že Taťána na co šáhne, to jí jde a tak jedna z věcí, na kterou se musíme zeptat je zpěv. To i my dokážeme ocenit. Jaká by Taťána byla, kdyby chtěla být, zpěvačka?
No stejně tak, jako kdyby chtěla být cokoli, bude i skvělá zpěvačka, protože zpívá hezky, intonuje naprosto přesně a dokonce má jednu věc, kterou většina zpěváků nemá. Taťána, když slyší nějakou melodii, tak si ji vybaví úplně přesně i podle fráze, jakože rytmicky, což je vyjímečný a je to jenom důkaz, že má sluch.

Když vás tu máme pohromadě, zeptáme se na to, o čem už jsme se společně bavili – to je vaše vykání. A nás zajímá, kdy na to přijde řeč, že si začnete vykat?

Taťána: Kdykoli, kdykoli na to máme chuť a kdykoli, kdy se to prostě hodí.

Ondřej: Třeba dneska jsme se bavili o našem společným kamarádovi, kterej se nás ptal, jak si říkáme a Taťána říká: no, my si vykáme.

tanaolomouc

 

Celebrity - další články

Doporučujeme