GALERIE: Fotky, kvůli kterým Karel Gott povolal do služby právníky!

29. září 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Zpěvák Karel Gott řeší s právníky právě vydanou knihu Na cestách se Slavíkem, ve které jsou stovky fotografií a zážitků novináře Jiřího Krušiny, který s Gottem 10 let spolupracoval.

Fotoreportér Jiří Krušina doprovázel Gotta 10 let. Pobýval s ním v USA, v Moskvě, a nebo na Slovensku. A fotil ho na každém kroku – ať už v letadle, na hotelu, na ulici nebo na koncertních pódiích. Snímky teď shromaždil do knihy Na cestách se Slavíkem. Jenže: Gottovi to vadí!

„Kniha jako celek byla vydána bez předchozího souhlasu pana Gotta, i bez jeho následné autorizace. Proto se pan Gott obrátil na právníka Petra Ostrouchova, který vydání knihy začal řešit po právní stránce: Zveřejněním těchto fotografií a příběhů v knize došlo k nedovolenému zásahu do práva na podobu a práva na soukromí pana Karla Gotta,“ stojí v prohlášení, které médiím poslala tisková mluvčí Karla Gotta Aneta Stolzová.

V galerii najdete snímky, které mimo jiné zpěvákovi vadí. Jsou pořízené v šatně po znojemském koncertu, kde si před fanynkami z Německa a Rakouska z legrace rozepnínal poklopec.

Foto: Jiří Krušina / Na cestách se Slavíkem

GALERIE: Karel Gott zazpíval na předávání asistenčních psů! Mrkněte na fotky

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme