GALERIE: První Vánoční Gottování! Podívejte se na fotky ze setkání fanoušků pana Mistra

22. prosince 2015·Celebrity·Luboš Procházka

V Praze proběhlo první Vánoční Gottování! Sešli se na něm fanoušci Karla Gotta. Pouštěli si jeho písně a na dálku posílali nemocnému zpěvákovi energii. Podívejte se na fotky.

“Léta Karel podporuje nás a dělalá nám radost, společně jsme prožili spoustu krásný chvil na koncertech s ním a jeho s písničkami. Nyní je zase na nás, abychom Káju podpořili,” prozradila Frekvenci 1 pořadatelka akce Eva Šindelářová.

“Pevně věříme v to, že se nám Kája uzdraví a proto jsme pojali Vánoční Gottování pozitivně, abychom Karlovi, našemu Slavíku z Bertramky, poslali a dodali sílu a pozitivní myšlení v tomto pro něj nelehkém období. Sešli jsem se právě před svátky, protože na něj stále myslíme, hrozně moc nám chybí společná setkání a tak jsme si udělali naše Vánoční Gottování, kde se hrály písničky jen Karla Gotta. Vytvořili jsme mu společně přání k Vánocům a do nového roku 2016 se společnou fotkou, jen a jen pro něho. Připili si na jeho zdraví a uzdravení a pevně doufáme, že na to příští Vánoční Gottování přijde mezi nás již zdráv a užijeme si ho společně,” Eva Šindelářová.

Celebrity - další články

Doporučujeme