GALERIE: Rosický po 15 letech nastoupil za Spartu, odehrál osmnáct minut

10. září 2016·Celebrity·Redakce

Fotbalista Tomáš Rosický dokázal, že je připraven na návrat do české ligy. V dnešním 6. kole po 15 letech znovu oblékl dres pražské Sparty, která doma remizovala 2:2 s Mladou Boleslaví.

Zápas nabídl hned několik velkých návratů. Vedle Rosického  a Václava Kadlece na straně Sparty se v sestavě Mladé Boleslavi objevil Tomáš Fabián, který po velkých zdravotních potížích nastoupil k prvnímu ligovému utkání po třech letech. Sparta v zápase dvakrát vedla, ale hosté pokaždé dokázali srovnat. Podruhé to bylo po necelé hodině hry. 

Rozcvičovat se tak začal Rosický, což přineslo bouřlivou reakci publika, které se své hvězdy dočkalo v 72. minutě. Jeho střídání doprovodilo potleskem ve stoje a skandováním jména kapitána reprezentace. Skóre zápasu se však nezměnilo a Sparta tak udržela druhé místo v tabulce o bod před dnešním soupeřem, ztrácí však dva body na překvapivého lídra Zlín.

“Pro mě osobně to byl velký zážitek, fanouškům moc děkuji, bylo to nádherné přivítání. Mrzí mě, že jsme jim to nevrátili vítězstvím. Ještě nemám fyzicky na celý zápas, bylo jasné, že začnu z lavičky. Snažil jsme se pak s tím něco udělat, ale nešlo to. My jsme si dnes ani vyhrát nezasloužili, Boleslav hrála dobře. S míčem se cítím dobře, ale chybí mi zápasovou kondici. Potřebuji ještě týden pořádně trénovat. Je velice nepravděpodobné, že bych začal proti Southamptonu,” řekl po zápase Rosický.

FOTO: ČTK

Tomáš Rosický se upsal Spartě na dva roky: Přišel jsem vyhrát titul!

VIDEO: Nejlepší momenty Tomáše Rosického za Arsenal v jednom videu!

Deset let Rosického v Arsenalu: Dva poháry a spousta zranění! 

Celebrity - další články

Doporučujeme