GALERIE: Studentka práv Barbora Olejníková je vítězkou Czech and Slovak PhotoGirl!

1. října 2016·Celebrity·Luboš Procházka

V Praze vyhlásili vítězky druhého ročníku soutěže Czech and Slovak PhotoGirl 2016! Na prvním místě skončila studentka práv z Košic, 21letá Barbora Olejníková.

Dívka, jejíž míry jsou 88/ 63/ 89, momentálně studuje mezinárodní právo. „Součástí mého studia jsou tři jazyky, angličtina, francouzština a ruština,“ prozradila Barbora, která mimo jiné vyhrála poukaz na zájezd do města hazardu Las Vegas.

„Nikdy jsem tam nebyla a velice se na tu cestu těším! A jsem zvědavá, na které světoznámé show mne pořadatelé vezmou. Velmi ráda bych například viděla představení Davida Copperfielda,“ těší se Olejníková.

Na druhém místě za Barborou skončila Michaela Janská z Brna a na třetí pozici se umístila Markéta Lukasová z Třemošné. Všem dívkám na galavečeru zazpívala své hity legenda českého popu Marcela Holanová.

Vítězky kromě široké veřejnosti hlasující na internetu vybírala také několikačlenná porota, ve které mimo jiné zasedli světoznámí fotografové Jan Saudek a Robert Vano nebo moderátorka a příležitostná modelka Eva Decastelo.

„Všechny vítězky jsou krásné, i když jsou na mě moc hubené,“ vtipkoval fotograf Jan Saudek. „Já jsem z holek nadšená a musím říci, že vítězka Barbora Olejníková byla mojí favoritkou,“ svěřila se Eva Decastelo.

Ve finále Czech and Slovak PhotoGirl 2016 bylo dvanáct dívek – a to jak z Česka, tak ze Slovenska. „Denně vídáme po ulicích stovky nádherných dívek a žen, o kterých si říkáme, že by mohly mít potenciál stát se modelkou, o kterých si říkáme, že jsou fotogenické a měly by být někde vidět, být někde vyfocené a jejich šarm a půvab doceněný. Přesně pro tyto dívky a ženy je naše soutěž,“ prozradil šéf soutěže Lukáš Trs.

Celebrity - další články

Doporučujeme