Gott chtěl pokračovat v léčbě rakoviny v Německu! Změnil ale plán

20. listopadu 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Po první dávce chemoterapie chtěl Karel Gott původně převézt na léčení do Německa! Český slavík ale nakonec cestu za hranice zavrhnul a nechal se odvézt domů do vily na Bertramce.

„Karel zvažoval, že přijme nabídku, aby se s rakovinou léčil v Mnichově! Zná to tam, nebyl by v cizím prostředí,“ řekl Blesku dobře informovaný zdroj z Gottova okolí. „Jenže nakonec tu nabídku odmítl s tím, že bude v léčbě pokračovat v Česku, že chce být prostě doma a ne v cizině. Přitom by tam měl větší klid,“ dodal zdroj blízký Gottovým s tím, že nejvíce se zpěvák těšil na své dcerky Charlottku a Nellinku. Ty ho celé tři týdny, co byl v nemocnici, neviděly.

Gotta propustili ze Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v úterý odpoledne, od té doby je v domácím léčení. S ohledem na svůj zdravotní stav musím dodržovat veškerá opatření, spojená s mou nemocí,“ napsal Karel na svém Facebooku. „Další fáze onkologické léčby bude pokračovat za několik dní opět při hospitalizaci,“ sdělila zpěvákova tisková mluvčí Aneta Stolzová.

Celebrity - další články

Doporučujeme