Gotttova manželka Ivana: Karel je po operaci! Jeho stav je stabilizovaný

28. října 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Zpěváka Karla Gotta operovali v pražském IKEMu! Oznámila to jeho manželka Ivana s tím, že jeho stav je stabilizovaný. Podle informací rádia Frekvence 1 měl Český slavík vážné problémy se srdcem. Přečtěte si Ivanino vyjádření a další podrobnosti.

“Milí Karlovi příznivci, manžel včera v poledne podstoupil operaci, jeho stav je stabilizovaný a pooperační průběh je bez komplikací. Všechny vás moc zdraví a děkuje za krásné a povzbuzující vzkazy,” napsala v prohlášení Ivana Gottová. 

Českého slavíka převezli do nemocnice v úterý se silnou srdeční slabostí. Ihned po převozu do IKEMu profesor Jan Pirk a jeho tým umístili Gotta na jednotku intenzivní péče! Následovalo několik vyšetření. Ta měla ukázat, že se zpěvákovo zúžení aortální chlopně, se kterým se léčí od letošního června, zhoršilo.

Pirk proto ještě v úterý večer přistoupil k operačnímu zákroku. Gottův management mezitím zrušil zpěvákovy koncerty a vystoupení na nejbližší období. To, jestli se bude moci na konci listopadu zúčastnit předávání Českých Slavíků, zatím není jasné.

Další informace o zdravotním stavu Karla Gotta můžete slyšet ve vysílání rádia Frekvence 1

 

Celebrity - další články

Doporučujeme