Hana Křížková oslavila čtyřicítku. Jubilejní působení na hudební scéně vyvrcholí koncertem

25. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Hana Křížková (Foto: Profimedia)

Zpěvačka a herečka Hanka Křížková má sice 65 let, na které vůbec nevypadá, ale slaví čtyřicítku. Je tomu totiž právě 40 let, co vystupuje na hudební scéně. A takové jubileum se musí pořádně oslavit. Například křtem své vlastní kuchařky nebo koncertem. Jak vzpomíná na čtyři dekády své kariéry a jak je na tom letos se zdravím? To prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz.

Hanka už od dětství věděla, že chce být zpěvačka a za svým snem si tvrdě šla. Je šťastná, že dělá povolání, které ji baví a za čtyřicetiletou kariéru má tato muzikálová zpěvačka odzpíváno přes šest tisíc koncertů. Je přesvědčená, že to není konečné číslo. Kromě toho letos v lednu pokřtila v Paláci knih Luxor svou kuchařku s názvem U stolu s Hankou Křížkovou.

Zanedlouho se uskuteční jubilejní koncert. Na něm hodlá bilancovat i děkovat a už se moc těší. Není divu, po tři čtvrtě roce bude zase před lidmi a bude zpívat. V prosinci minulého roku ji potrápily zdravotní komplikace spojené s plánovanou operací kyčle. Nečekala, že bude indisponovaná takhle dlouho, dnes je už ale v plné síle.

Dneska už se cítím mnohem lépe, už jsem odhodila své francouzské kamarádky berle, takže se snažím chodit bez nich. Ještě trošičku pokulhávám, ale myslím si, že jaro se sluníčkem to všechno spraví,” prozradila oslavenkyně serveru eXtra.cz. Na druhou polovinu loňského roku nevzpomíná v dobrém. Bylo to pro ni náročné období.

Celebrity - další články

Doporučujeme