Bohuš Matuš se bojí o svou Lucinku. Leckterá 30letá máma by se ale prý od ní mohla učit

24. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Bohuš Matuš, Lucie Matušová, dcera Natálka. (Foto: Profimedia)

Zpěvák Bohuš Matuš se v rozhovoru pro Blesk rozpovídal o stěhování se svou mladičkou manželkou a matkou své dcery Natálky, Luckou. Prozradil, zda mají v plánu další dítě a Lucinku vychválil do nebe. Zároveň však přiznal, že má o ní strach a také, že na sebe oba občas žárlí.

Když se Bohušovi Matušovi a jeho tehdy sedmnáctileté partnerce narodila holčička Natálka, lidé byli k jejímu nízkému věku skeptičtí. Nicméně se zpěvák nechal před časem slyšet, že je Lucka úžasná máma. “Já musím Lucku vychválit, protože je neskutečně úžasná. Stará se 24 hodin denně, má prostě tři chůvičky. Neřekl bych to do ní a leckterá třicetiletá maminka by se od ní mohla učit,” Prozradil tehdy pro eXtra.cz.

Není tedy divu, že Bohuš doufá, že se jim poštěstí a do rodiny ještě přibude minimálně jedno dítě, a to chlapeček. Podle něj totiž dcerky víc inklinují k tátovi a synové k maminkám, tak aby to bylo fér. Problém ale zatím je, že Bohuš má o svou Lucinku strach. “Lucinka je po operaci kýly a napoprvé jí to udělali hrozně blbě. A podruhé pan doktor říkal – pořád to není dobrý. Takže chceme počkat ještě aspoň rok. Mám o ni strach, prozradil zpěvák starostlivě.

View this post on Instagram

A post shared by @bohusaluciefans

Na druhého potomka jsou už ale připravení, alespoň realitně. Nedávno se totiž přestěhovali do velkého bytu, který si jeho manželka přála.“Má asi osmdesát metrů čtverečních. Jsou tam dva pokojíčky – jeden má naše malá Natynka, druhý máme s Lucinkou jako ložnici. A pak je opravdu obrovská kuchyň s obývákem. Natynka tam má hračky a my koukáme na televizi,” nastínil pyšný manžel a otec rodinnou idylku. Jako pikantnost prozradil, že na sebe s manželkou občas žárlí. “My se milujeme, takže na sebe občas pochopitelně i žárlíme,” přiznal.

Celebrity - další články

Doporučujeme