Hanka Zagorová je v nemocnici. Fanoušci a přátelé si přejí jediné, ať je zpěvačka v pořádku

30. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Hana Zagorová. (Foto: se souhlasem Hana Zagorová)

O oblíbenou českou zpěvačku Hanku Zagorovou, která nedávno oslavila 75. narozeniny, mají fanoušci a kolegové strach. Ta byla v noci na středu převezena do nemocnice. Její manžel Štefan Margita kvůli tomu zrušil koncert na Slovensku a okamžitě sedl na soukromé letadlo, aby mohl být Hance na blízku. Co se přesně stalo a proč byla na místě i policie? Informoval o tom deník Blesk.

V noci z úterý na středu byla přivolána do bytu Hanky v Podolí sanitka, která ji následně odvezla do nemocnice na Karlově náměstí. Manžel Štefan Margita tou dobou nebyl doma, jelikož se zdržoval s rodinou na Slovensku, kde se připravoval na koncert ku příležitosti jeho pětašedesátých narozenin. Ten ale okamžitě zrušil, když se dozvěděl, že je jeho milá hospitalizovaná v nemocnici. Sedl na soukromé letadlo a vydal se zpět do Prahy.

Podle deníku Blesk leží zpěvačka na transfuzním oddělení. Od mládí má poruchu červených krvinek, před rokem ale prodělala covid a potíže s ním ji trápí dodnes.Moji milí, od včerejšího večera jsem v nemocnici, protože můj zdravotní stav se nelepšil a přetrvávaly obtíže, spojené s postcovidovým syndromem. Páni doktoři, a vlastně úplně všechen personál, dělají všechno, abych byla zase v pořádku. Věřím, že je vše na dobré cestě a těším se na vás,” napsala ve středu Zagorová na instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Hana Zagorová (@hanazagorova_official)

Na místě byla přítomna i policie, která následně zavolala záchranku. Mohu potvrdit, že na tuto adresu jsme vyjížděli, avšak s ohledem na citlivost celého případu se nebudeme nadále k věci nijak vyjadřovat,” řekl Blesku policejní mluvčí Richard Hrdina. Na žádost policie vyjížděli záchranáři před půlnocí do Brabcovy ulice, kde zasahovali u ženy, ročník 1946. Po ošetření byla při vědomí převezena do nemocnice,” dodala pro deník mluvčí zdravotnické záchranné služby Jana Poštová.

Všichni fanoušci, přátelé a kolegové posílají Haničce dojemné vzkazy, kde si přejí jediné, aby byla brzo fit. Hani, to bude zase určitě lepší!!!! Myslím na tebe,” napsala na instagram bývalá první dáma a herečka Dagmar Havlová. Naše milovaná Hani. Drž se a buď brzy fit!!! Posílám Ti hodně energie a síly,” uvedla módní návrhářka Blanka Matragi.


Celebrity - další články

Doporučujeme